Dank aan alle vrijwilligers!

By on oktober 9, 2016

Bij deze willen wij iedereen bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van de clubkampioenschappen en het 75 jarig jubileum.

Na intensieve weken van voorbereiding kunnen we tevreden terug kijken op een geslaagde en feestelijke dag. Ruim 100 deelnemers zijn de sportieve uitdaging aangegaan om mee te doen aan de clubkampioenschappen, waarvan ook een aantal oudleden. Daarnaast waren er ook nog 120 bezoekers voor het jubileumfeest. Heel veel enthousiaste reacties mogen ontvangen, het was voor velen een weerzien met oud leden. Met heel veel plezier en een stukje nostalgie werd terug gekeken naar vroeger.

De complimenten aan alle kantinemedewerkers, organisatoren van de wedstrijd, wedstrijdsecretariaat, Juryleden, de mensen die de opbouw voor de wedstrijd hebben verzorgd, de trainers, de samenstellers van de jubileumgids, het AC, de omroeper, sponsorcommissie, de jubileumcommissie, iedereen die zijn of haar bijdrage hebben geleverd dat deze dag perfect is verlopen en tot een succes hebben gemaakt.

Een vereniging als AAV SISU kan niet bestaan zonder al deze vrijwilligers die zich ook op deze dag weer belangeloos hebben ingezet voor SISU. Hier mogen we trots op zijn!

We kunnen terugkijken op een fantastische dag, en met de jubileumgids als aandenken aan 75 jaar Sisu!

Groet,

Bert Beerling

Namens het bestuur en de jubileumorganisatie.

One Comment

  1. Kitty.C.Ekkelboom

    oktober 9, 2016 at 21:24

    De reüniegroep dankt AAV SISU voor deze memorabele dag. Ons weerzien was als van ouds: sportief maar bovenal veel lol met elkaar.
    Op naar een volgend jubileum!

X