De Grote Clubactie 2017

By on augustus 30, 2017

SISU doet ook dit jaar mee met de Grote Clubactie, doel van de actie voor SISU is dit jaar vernieuwing van trainingsmateriaal voor de jeugd.

 SISU zal op zaterdag 23 september starten met de lotenverkoop van de Grote Clubactie.

SISU gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie kan SISU extra inkomsten realiseren. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Ook dit jaar hopen is ons doel met de opbrengst nieuw trainingsmateriaal te kunnen gaan kopen voor de jeugd.

SISU doet dit jaar voor de 2e keer mee. Vorig jaar zijn er 500 loten verkocht wat ruim 1100 euro heeft opgeleverd voor de clubkas. Met dit geldbedrag hebben we diverse activiteiten voor de jeugd kunnen opstarten en hebben we eveneens trainingsmateriaal kunnen aanschaffen.

Wie wordt dit jaar de “Meesterlotenverkoper van het jaar”?  Ook dit jaar zal er door SISU weer een leuke prijs beschikbaar worden gesteld voor de persoon die de meeste loten zal verkopen.

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van je van SISU een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Madame Tussauds of een dagje Schiphol.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

X