De Kersttraining is verzet

By on december 6, 2016

Let Op Nieuwe datum!

Kersttraining met brunch voor alle lopers van Sisu

Zaterdag 17 december 9:30 verzamelen bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal

TRAINING: Zo vlak voor de kerstdagen kan het helemaal geen kwaad om vast wat extra calorieën te verbranden. Daarom organiseren de trainers van de trimgroepen al jaren de traditionele kersttraining.

ALLEMAAL: Met alle loopgroepen gaan we de zaterdag voor Kerst gezellig hardlopen op de Sallandse Heuvelrug. We beginnen met een rustige warming-up. Na gezamenlijke oefeningen en een loopactiviteit gaan we in diverse niveaugroepen uiteen voor een lekkere frisse duurloop.

IEDEREEN: Deze kersttraining is voor iedereen geschikt; of je nu marathonloper bent of net begonnen met hardlopen; iedereen kan meedoen. Het gaat immers om de sfeer.

AFLOOP: Rond 11.00 zullen we met elkaar onze meegebrachte, al dan niet zelfgemaakte, lekkernijen verorberen. Dat hebben we dan ook wel verdiend.

BRUNCH: Zelf meenemen. Je hoeft niet voor de hele groep te zorgen. Als iedereen iets meeneemt, is er voldoende. De ervaring leert dat er ieder jaar meer eten is dan drinken. Dus kannen koffie/thee of choco zijn ook van harte welkom. De een neemt taart mee, de ander gehaktballen, soep, koekjes etc. Er wordt niets centraal geregeld. We zien wel.

KLEDING: We weten nu natuurlijk nog niet wat voor weer het wordt die zaterdag; we hebben al eens in de sneeuw gelopen! Wat we wel weten is dat je warme kleren mee moet nemen voor na de training. Je koelt nl. erg af als je stilstaat. Dus gooi een extra broek, jas en/of muts in de auto.

We hopen dat jullie allemaal komen opdraven!

Looptrainers van Sisu

X