SISU Ontbijttraining 24 maart 2018

By on maart 3, 2018

Beste pupillen & ouders, junioren, senioren en masters,

Op zaterdag 24 maart 2017 wordt de ontbijttraining georganiseerd! Dit betekent samen met je ouders/broertjes/ zusjes/ vriendjes/vriendinnetjes trainen en daarna gezellig ontbijten bij Sisu. Iedereen is welkom!

Er wordt een speciale familietraining georganiseerd die om 9:00 uur start bij Sisu. Deze training is aangepast aan de pupillen, maar iedereen mag hieraan mee doen. Je kunt dus samen met je hele familie trainen! Vervolgens kunnen jullie om ongeveer 10 uur aanschuiven aan het ontbijt.

Junioren en volwassenen kunnen er ook voor kiezen om in plaats van de gezamenlijke training met de kinderen, aan de junioren of seniorentraining deel te nemen. Deze training start ook om 9:00 uur en is om 10:30 uur afgelopen, waarna ook deze groepen aan het ontbijt kunnen beginnen. In verband met de zwaarte van de training zijn deze trainingen niet voor de pupillen.

Let er op dat de twee trainingsgroepen niet tegelijk ontbijten. Dit is helaas niet mogelijk gezien de ruimte in het clubgebouw.

De kosten zijn €3,- per persoon en je kunt je opgeven (t/m 17 maart) door onderstaand formulier in te leveren bij je trainer, het inschrijfformulier in de kantine in te vullen of een mailtje te sturen naar inschrijven@sisu.nl . Het inschrijfgeld betaal je pas op de dag zelf!

We hopen jullie allemaal te zien op 24 maart!

Groetjes, de Activiteitencommissie

———————————————————-

Inschrijfformulier ontbijttraining

Naam:  ………………………………………………………….

Aantal deelnemers (jezelf meegerekend):

………………………… voor de familietraining en/of

………………………… voor de juniorentraining en/of

………………………… voor de senioren/masterstraining