26 maart ontbijttraining

By on maart 13, 2016

Beste SISU leden:

Op zaterdag 26 maart 2016 wordt de de paasontbijttraining gegeven! Dit betekent samen met je ouders/broers/zussen/ vrienden/vriendinnen/kinderen trainen en daarna gezellig ontbijten bij Sisu. Iedereen is welkom!

Er wordt een speciale familietraining georganiseerd die om 9:00 uur start bij Sisu. Deze training is aangepast aan kinderen, maar iedereen mag hieraan mee doen. Je kunt dus samen met je hele familie trainen! Vervolgens kunnen jullie om ongeveer 10 uur aanschuiven aan het ontbijt.

Junioren worden aangeraden om in plaats van de gezamenlijke training met de kinderen, aan de juniorentraining deel te nemen. Deze training start ook om 9:00 uur en is om 10:30 uur afgelopen, waarna ook deze groep aan het ontbijt kan beginnen. In verband met de zwaarte van de training is deze training niet voor kinderen onder de 11..

Senioren/masters worden aangeraden om in plaats van de gezamenlijke training met de kinderen, aan de senioren/masterstraining deel te nemen. Deze training start ook om 9:00 uur en is om 10:30 uur afgelopen, waarna ook deze groep aan het ontbijt kan beginnen

Let er op dat de twee trainingsgroepen niet tegelijk ontbijten. Dit is helaas niet mogelijk gezien de ruimte in het clubgebouw.

De kosten zijn €3,- per persoon en je kunt je opgeven (t/m 24 maart) door onderstaand formulier in te leveren bij je trainer, het inschrijfformulier in de kantine in te vullen of een mailtje te sturen naar: inschrijven@sisu.nl 

Het inschrijfgeld betaal je pas op de dag zelf!

Hopelijk tot dan!

De Activiteitencommissie

One Comment

  1. Wiebe Kokenberg

    maart 19, 2016 at 13:30

    Wiebe Kokenberg wil zich aanmelden samen met zijn vader voor de ontbijttraining voor de junioren.

X