Derde medaillewedstrijd voor onze Sisuanen

By on september 10, 2014

Afgelopen zaterdag werd de derde medaillewedstrijd gehouden in Haaksbergen. De weersvoorspellingen waren goed. Een recordaantal van 35 pupillen en junioren hadden zich voor deze wedstrijd opgegeven. Lars kon helaas niet mee omdat hij zijn duim had gekneusd. Beterschap Lars!

Na de ‘ Probeer eens Atletiek’ actie van voor de vakantie zijn er veel kinderen lid geworden. Wat geweldig om te zien dat zoveel nieuwe jongens en meisjes, vooral pupillen C, meegingen naar de wedstrijd. Voor velen de eerste wedstrijd en soms zelf de eerste keer dat ze gingen hoogspringen. Wat waren ze enthousiast , fanatiek en soms ook gespannen. Tijdens de gezamenlijke warming-up klonk op de baan het ‘ Lang zal ze leven’ voor Inez die deze dag 11 jaar werd. Met een zakje chips als belofte voor na de onderdelen werd er gestart met de wedstrijd. Er werden bij veel pupillen en junioren goede prestaties geleverd. De PR’s vlogen ons om de oren bij de pupillen. En soms ook de tranen van frustratie of vermoeidheid na een eerst gerende 600 meter ooit. Bij de junioren werden er fantastische PR’s gehaald op o.a. de 600 meter en het hoogspringen. Het clubrecord op de 1000 meter bij de meisjes pupillen C is na 10 jaar zelfs verbroken door Joan.

Wij vonden het een zeer geslaagde dag en kijken uit naar de vierde medaillewedstrijd op 27 september op onze eigen baan!

 

X