Huppakee…. Almelo Allee

By on september 26, 2014

Dit jaar de eerste editie van een nieuw sportevenement in Almelo met daarbij ook hardlopen. Veel leden en ouders van kinderen deden mee aan de eerste Almelo Allee.

Bij de kidsrun waren de groenwitten duidelijk aanwezig. Geweldig om te zien. Als je aan de kidsrun mee deed mocht je gratis zwemmen. Voor sommigen zelfs een reden om aan de loop meet te doen… alleen om het zwemmen. De 1,8km was voor de jongste best wel ver, maar werd goed verteerd. Jongens en meiden, TOP.

Een aantal mensen als Daan, Tjerk, Meriam, Herbert, Ilse en Emmy Hammink en oud Sisuaan Bas Hardon als voorfietser op de mountainbike zijn namens SISU druk geweest met dit nieuwe evenement. Het sportbedrijf als drijvende kracht achter dit evenement kan natuurlijk niet zonder deze mensen.

Op de 5km, 10km en halve marathon deden veel leden mee. Links en rechts sneuvelden persoonlijke records en ook hier was SISU goed vertegenwoordigd. Aanmoedigingen onderling zullen in de toekomst nog meer plaatsvinden als er ook voor de loopgroepen een herkenbaar SISU outfit komt. Kijk voor uitslagen op http://www.almeloallee.nl/ Ik heb als trainer, vader en sinds lange tijd weer eens als deelnemer genoten van dit evenement. De sfeer was heerlijk net als het weer en volgend jaar Huppakee….allen meedoen aan Almelo Allee.

Groet, Patrick van der Meulen

 

X