Daan Hardon nieuwe voorzitter atletiekvereniging AAV SISU

By on maart 8, 2017

Daan Hardon is op 7 maart tijdens de Algemene Ledenvergadering unaniem gekozen tot voorzitter van Atletiek vereniging SISU.

Hij volgt hiermee Job Seesink op die in de afgelopen 3 jaar als voorzitter van SISU heeft gefunctioneerd. Met Daan Hardon beschikt SISU over een voorzitter die goed bekend is met SISU en de Twentse atletiekwereld en met organisaties zoals de Almelo Allee en de Twentse Cross competitie. Daan Hardon woont in Almelo en is al vele jaren actief binnen SISU. De afgelopen 2 jaar heeft Daan binnen het bestuur de functie van secretaris bekleed. In het dagelijks leven is Daan sinds 2006 werkzaam als oefentherapeut Cesar met een praktijk in Vriezenveen en Almelo. Hij werkt hier nauw samen met een aantal kinderoefentherapeuten, fysio en een acupuncturist.

Zijn passie is hardlopen dit doet hij dan ook graag zo lang en zo vaak mogelijk. Hij heeft o.a. de maraton van New York en Enschede gelopen.

Als nieuwe voorzitter ziet hij het als zijn belangrijkste taak om bestuur, commissies en vrijwilligers als eenheid te laten functioneren, eventuele scherpe kantjes in overleg bij te slijpen en als het gezicht van SISU naar buiten toe op te treden. Continuiteit van de vereniging is belangrijk, niet alleen voor het moment maar ook op langere termijn.

X