Grote clubactie

By on september 25, 2016

Beste (jeugd)leden, ouders/verzorgers,

 Zaterdag 1 oktober start de Grote Clubactie, een landelijke lotenverkoopactie waaraan SISU dit jaar deelneemt. De lotenboekjes en begeleidend schrijven zullen komende week tijdens de (jeugd)trainingen uitgedeeld worden.

 Onder het motto ‘ Oktober = Clubtober’  gaat op 1 oktober de actie landelijk van start, waarbij clubleden zoveel mogelijk loten proberen te verkopen voor hun vereniging. Van elk verkocht lot van

€ 3,00 komt 80% rechtstreeks ten goede aan de vereniging, SISU dus!

Het geld dat we hiermee ophalen zal o.a. gebruikt worden voor aankleding en opknapbeurt van de kantine (€ 500,00), de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen (Athletic Champs, € 500,00), viering van het 75 jarig bestaan (€ 500), aanvulling algemene middelen, etc.

 Graag doen we als bestuur een beroep op alle jeugdleden van SISU om ons te helpen met de lotenverkoop. Jullie krijgen allemaal (tijdens de training) een boekje mee met loten. De bedoeling hiervan is dat je je ouders, opa/oma, ooms en tantes, vrienden en bekenden, buren vraagt of ze SISU willen sponsoren door een lot te kopen, waarmee ze – als ze geluk hebben – ook mooie prijzen kunnen winnen. Ze kunnen dan in het boekje hun gegevens invullen waarmee ze De Grote Clubactie machtigen om het geld van hun rekening af te schrijven. Je hoeft dus niet met contact geld langs de deur! Als je je boekje vol hebt kun je dit in de kantine inleveren in de ‘inleverbox’ van De Grote Clubactie die daar zal staan.

 Iedere lotenverkoper krijgt van De Grote Clubactie een film van Pathé cadeau, heb je 20 loten of meer verkocht dan krijg je zelfs een gratis pretparkkaartje (zie voorwaarden Grote Clubactie). Degene van SISU die meeste loten weet te verkopen wordt krijgt van SISU naast de titel ‘Meesterlotenverkoper’  een waardebon van € 50,00, te besteden bij onze kledingsponsor MUTA.

 We hopen op jullie steun, inzet en enthousiasme om van de Grote Clubactie voor SISU een groot succes te maken.

 Namens het Bestuur,

X