Master Beker naar SISU Almelo (Masters)

By on februari 10, 2013

Peter de Leeuw, voorzitter Platform Masters heeft tijdens de NK Indoor masters de Master Beker uitgereikt aan Nanny en Egbert Jan Karsten. SISU Almelo met Nanny en Egbert Jan Karsten was de afgelopen vier jaar de drijvende kracht achter de organisatie van de NK Indoor voor masters.

De Masters Beker is een wisselprijs die kan worden toegekend aan een persoon of organisatie die zich op het gebied van de mastersatletiek in een kalenderjaar, of een reeks van jaren op bijzondere wijze heeft onderscheiden.

Het Platform Masters waardeert SISU enorm voor de organisatie van de NK Indoor voor de masters in de afgelopen 4 jaar. In de eerste plaats omdat alle vier kampioenschappen uitstekend zijn verlopen. De vele positief gestemde vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat de kampioenschappen in een ontspannen en atleetvriendelijke sfeer zijn verlopen. Ook was elk jaar in de organisatie weer een lichte verbetering of vernieuwing te zien die tot een positieve impuls leidde, zoals in het laatste jaar de prijsuitreiking die in de kantine gehouden werd, en via een video te zien was in de zaal.

De prestatie van SISU is met name bijzonder omdat SISU bereid is geweest om de organisatie op zich te nemen terwijl de thuisbasis Almelo is.

X