SISU bestaat 75 jaar en dat vieren we!

By on september 28, 2016

SISU bestaat 75 jaar en dat vieren we!

In de afgelopen 75 jaar is SISU een begrip geworden in Twente. De Almelose Atletiekvereniging viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. Reden voor een feestje!
Op zaterdag 8 oktober zullen we groots stilstaan bij het jubileum. Op deze dag vinden vanaf 10.30 uur de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats, waar dit jaar ook de oud-leden aan kunnen deelnemen. Als afsluiting van de clubkampioenschappen heffen we rond 14.30 uur gezamenlijk het glas en zullen we proosten op 75 jaar SISU, waarna het jubileumfeest kan beginnen. En zal er tevens voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.
Weet u nog…..
De eerste thuisbasis was het toenmalige Sportpark met zwembad oude stijl. Veel hout en een gescheiden 1e en 2e klas. De tribune van het voetbalveld diende met de daar aanwezige kleedkamers als thuisbasis.
Jarenlange inspanningen en gesprekken met de Gemeente Almelo resulteerden er in dat we in 1962 naar het “Maatveld” verhuisden. Weliswaar een grasbaan maar toch, we hadden onze eigen 400 meter baan met diverse voorzieningen voor de technische nummers. Onze houten kleedkamers met  kantine vormden  hier het thuishonk dat jarenlang dienst deed. De officiële opening van deze kantine (met een uitbreiding van de bestaande kleedkamers) was in oktober 1971. Het was een mooie tijd op het “Maatveld” en velen hebben hieraan dierbare herinneringen.
In 1999 is men met de aanleg van de nieuwe baan begonnen. De officiële opening van dit nieuwe complex aan de Kolthofsingel was op 8 juli 2000. Er staat nu een prachtig gebouw met 4 kleedkamers een EHBO ruimte en krachthonk en een gezellige kantine boven met een terras van waaruit men een fantastisch uitzicht heeft over de atletiekbaan
Laten we samen nog meer herinneringen ophalen aan 75 jaar Sisu en proosten!
Wij nodigen hierbij dan ook iedereen uit die zich verwant voelt met SISU: leden, ouders, oud-leden, sponsoren, relaties van Sisu en belangstellenden om dit feest samen met ons te vieren!
Laat even weten of je aanwezig kunt zijn bij het jubileum via: mailto:75jaar@sisu.nl
Tot ziens op 8 oktober! SISU jubileumcommissie

sisu-75-jaar-uitnodiging

X