van Iersel Sportspreekuur

 

Verdere samenwerkingfysio praktijk van Iersel en AAV SISU.

                                            

Sportspreekuurvoor SISU leden:

Sportspreekuur voor Almelose sportverenigingen, nu ook voor AAV SISU:
Praktijk van Iersel is aanspreekpunt voor meerdere sportverenigingen in Almelo. Hieronder vindt u informatie over het sportspreekuur bij van Iersel voor SISU op zaterdagmiddag of maandagmiddag.

AAV SISU:

Zaterdagmiddag: 17.00 – 18.00 uur. Bij praktijk van Iersel op hoofdlocatie (stadion Heracles).

Maandag 16.00 – 17.00 uur. Bij praktijk van Iersel op hoofdlocatie (stadion Heracles).

Een snellere en betere diagnose van sport gerelateerde klachten

Het multidisciplinaire sportspreekuur is er om niet alleen tot een snellere, maar ook tot een betere diagnose en behandeling van sport gerelateerde klachten te komen. Daarnaast kan voor patiënten die op het spreekuur komen op zeer korte termijn (aanvullend) radiologisch onderzoek worden gedaan bij ZGT of een operatieve behandeling worden ingepland en uitgevoerd.

Voor wie

Het spreekuur is bedoeld voor alle sporters met klachten aan of van het bewegingsapparaat. Het betreft dan met name klachten waarbij de gezamenlijke expertise van een sportfysiotherapeut, een sportarts of een chirurg gewenst is. Dat kunnen zowel langdurige klachten zijn die onvoldoende herstellen of acute klachten waarbij snelle beoordeling gewenst is.

Verwijzing

Om een afspraak te maken voor het sportspreekuur is bij langdurige klachten een verwijzing van de huisarts nodig. Acute klachten kunnen in eerste instantie zonder verwijzing terecht. Mocht na het gemeenschappelijke consult blijken dat er aanvullend onderzoek moet plaatsvinden of behandeling door een sportarts of medisch specialist wenselijk is dan kan alsnog geadviseerd worden om een doorverwijzing te vragen bij de huisarts.

Afspraak maken? Bel 0546 71 40 40

Als je in het weekend contact gehad hebt met één van onze fysiotherapeuten kan het ook zijn dat deze je adviseert om een afspraak te maken, of de afspraak gelijk in de agenda zet, voor een uitgebreidere beoordeling.

Klik hier voor meer info en om een afspraak te maken bij Sportspreekuur Van Iersel

Kosten en vergoeding

Er wordt een consult fysiotherapie in rekening gebracht. Indien men voldoende aanvullend verzekerd is voor fysiotherapie kan deze ingediend worden bij de zorgverzekeraar. Het multidisciplinaire sportspreekuur valt onder medisch specialistische zorg in de basisverzekering.