Loop mee met de Preston Palace Almelo Allee

‘Iedereen kan meedoen aan deze run door het groene hart van ons mooie Almelo!’

Op zondag 15 september 2024 is de leukste hardloopwedstrijd door het groene hart van Almelo. AAV SISU en Preston Palace willen iedereen in beweging krijgen tijdens deze 9e editie. Want hardlopen, op welk niveau dan ook, draagt bij aan een goede fysieke en mentale gezondheid. 

Het recreatieve hardloop evenement verlaagt de drempel naar de mooie hardloopsport en maakt de deelnemers tegelijkertijd bewust van de prachtige natuur in het nabije Almelose buitengebied. 

Preston Palace ook trotse sponsor in 2024
De organisatie is blij met Preston Palace als vertrouwde hoofdpartner. Het All-in Family Resort sponsort al diverse sportclubs in de regio en is trots om haar naam te blijven verbinden aan de Almelo Allee. 

Gezonde levensstijl stimuleren  
Het stimuleren om (samen) sportief bezig te zijn past bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Preston Palace. “Wij motiveren een gezonde levensstijl, met o.a. sportieve activiteiten vanuit ons Personeelsloyaliteitsprogramma. Vanaf de eerste editie supporten wij dit mooie hardloopevent al, dat praktisch in onze ‘achtertuin’ plaatsvindt. Wij zijn trots om ook in 2024 de hoofdsponsor van de Preston Palace Almelo Allee te zijn”, aldus Agnes Pots van de afdeling Marketing. 

Verbinding 
Het bestuur van de Almelo Allee is blij met Preston Palace. Ze is als sponsor zichtbaar vóór, tijdens en na het hardloopevent. “Op elk vlak is Preston Palace een waardevolle aanvulling voor een evenement dat volop voor verbinding zorgt in onze stad”, volgens Bert Beerling van Atletiekvereniging SISU.

Hardloopevent voor iedereen 
De Preston Palace Almelo Allee is een hardloopevent voor iedereen. Van 10, 5 of 2 kilometer. Er is geen excuus meer, iedereen kan meedoen!

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich hier inschrijven. Meld je aan en loop ook mee met de Preston Palace Almelo Allee! 

Inschrijven