Sponsorpakketten 2023-2024

Reclamebord

Afmeting

A5 formaat “Club van 50”

Prijs

€ 50,00 per jaar

(Minimaal 3 jaar)

Bij de kleedkamers en in de kantine van SISU is een bord geplaatst in een frame waarop het logo van het bedrijf zal worden geplaatst. Tevens een link met het logo op de website van SISU en een benoeming in de SISU nieuwsbrief.

 

 De aanmaakkosten van de stickers zullen voor rekening van de SISU komen.

 

Reclamebord

Afmeting

3050 X 645 mm

Prijs € 175,00 per jaar

Reclamebord (full colour op dibond) langs de baan met daarop de naam van de sponsor. Tevens een link met logo op de website, en een benoeming in de SISU nieuwsbrief.

 

 

De eenmalige aanmaakkosten van de borden (135,00 euro) zijn voor rekening van de sponsor. Ook bij een eventuele naamswijziging zijn de kosten voor de huurder. Het bord blijft eigendom van de sponsor.

 

Reclamebord op Wedstrijdtoren

Afmeting

2160 X 1120 mm

Prijs € 175,00 per jaar

Reclamebord (full colour op dibond) op de wedstrijdtoren met daarop de naam van de sponsor of sponsoren. Tevens een link met logo op de website en vermelding in de nieuwsbrief.   

 

De aanmaakkosten van de borden (125,00 euro exc. BTW) zullen worden doorberekend in het sponsor bedrag. Bij een eventuele naamswijziging zijn de kosten voor de huurder

 

Spandoek of reclamebord

Afmeting

2900 x 1300 mm

Prijs € 250,00 per jaar

Een spandoek full colour op meshdoek of bord  aan de buitenkant van het clubgebouw of op het hekwerk zijde Kolthofsingel  (A locatie) . De aanmaak kosten doek/ bord is voor rekening van de sponsor, en zullen worden doorberekend in het sponsor bedrag. Tevens een link met logo op de website en vermelding in de nieuwsbrief.. 

 

Banner

 

                                                     Banner (hoogte 2900 mm)

€ 175,00

per jaar

Banner aan een van de vlaggenmasten  langs de wedstrijdbaan met logo van de sponsor, de aanschafkosten van de banner zijn voor rekening van de sponsor.

En zullen worden doorberekend in het sponsor bedrag.  Tevens een link met logo op de website en vermelding in de nieuwsbrief.. 

 

Beachvlag

 

                                                     Beachvlag (hoogte 2900 mm)

€ 120,00

per jaar

Beachvlag langs de wedstrijdbaan tijdens wedstrijden met logo van de sponsor, de aanschafkosten van Beach vlag zijn voor rekening van de sponsor.

En zullen worden doorberekend in het sponsor bedrag.  Tevens een link met logo op de website en vermelding in de nieuwsbrief.. 

 

Naam verbinden aan de SISU clubkampioenschappen:

   

€500,00 per jaar

De naam verbinden aan onze clubkampioenschappen. Aankondiging voor de wedstrijden vindt plaats middels publicatie op de website en via facebook alsmede via de lokale kranten en via de mail naar onze leden toe. Tevens een link met logo op de website en vermelding in de nieuwsbrief. 

 

Naam verbinden aan de SISU oudejaarscross:

   

€750,00 per jaar

De naam verbinden aan de traditionele SISU oudejaarscross op 31 december in het Nijreesbos (Tusveld), deze wedstrijd is onderdeel van de Twentsche Cross Competitie (TCC). Aankondiging voor de wedstrijden vindt plaats middels publicatie op de website, via facebook alsmede via flyers de lokale kranten en via de mail naar onze leden, oudleden, en overige relaties van SISU toe. Tevens een link met logo op de website en vermelding in de nieuwsbrief. 

 

Sponsornaam op het podium voor prijsuitreiking:

 

 

€ 75,00

per jaar

Podium voorzien van logo van de sponsor,

Tevens een link met logo op de website en vermelding in de nieuwsbrief.

   

 

Zoals al eerder aangegeven is er ook “maatwerk” mogelijk. Indien u eens wat uitgebreider wilt praten over de diverse sponsor mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Bert Beerling 06-20 436 305 of de sponsor commissie van SISU.

Bert Beerling

 

Bestuurslid PR, en sponsoring

 

 

 

Almelose Atletiek Vereniging SISU | Kolthofsingel 44, 7602 EM Almelo | bertbeerling@sisu.nl| 06-20 436 305 | www.sisu.nl |facebook.com/aavsisu