Pupillencoordinator stelt zich aan u voor : Job Molenaar

Ik ben Job Molenaar en 44 jaar onder tussen alweer 2 jaar lid van de Sisu. Ik ben begonnen met trainen omdat mijn zoon Mica 9 jaar heel veel plezier beleeft aan atletiek. Omdat Mica zoveel plezier beleeft aan de Atletiek is de hele familie aangestoken met het atletiek virus. Afgelopen jaar is ook mijn andere zoon Raf begonnen met atletiek. Nu de mannen allemaal op atletiek zitten kon mijn partner Marlon niet achter blijven en zij heeft zich afgelopen maand ook opgegeven voor de zaterdag morgen groep. Hoe mooi is het dat de trainingen van ouder en kind gecombineerd kunnen worden.

Mochten er vragen zijn dan ben ik daar voor het aanspreekpunt. Ik zou het ook leuk vinden als we gezamenlijk wedstrijden zouden kunnen gaan bezoeken. Hoe leuk zou het zijn om een grote groep afgevaardigden te hebben van Sisu. Hierover ga ik jullie informeren. Daarnaast zou ik het leuk vinden om een kind – ouder training te gaan organiseren mits hier animo voor is.

Iedere zaterdag ochtend ben ik in principe aanwezig van 10 uur – 11:30 uur. Ben ik zelf zaterdag niet aanwezig dan is Marlon er ook  om vragen te kunnen beantwoorden. Daarnaast heb ook een keer mee getraind met de maandag avond groep van 19:30 – 20:45 uur. Het is de bedoeling dat als Corona het weer toelaat ik hier ook vaker te vinden ben.

Mochten er kinderen zijn die jullie kennen en  graag een keer mee willen trainen dan hoor ik dat graag. Ze kunnen 4x vrijblijvend mee trainen om kennis te kunnen maken met Atletiek.

Ik heb er zin in en laten we er met elkaar wat moois van maken.

Groet,

Job

 

 

Job Molenaar