Pupillencoordinator stelt zich aan u voor : Marc Woolderink

Omdat ik aan het begin van dit jaar de rol van pupillen-coördinator op mij heb genomen, lijkt me een korte introductie op zijn plek zodat jullie ook weten wie ik ben.

Ik ben Marc Woolderink en ben nu ruim een jaar lid van SiSu. Ik werd aangestoken door mijn dochter Saar die sinds 2018 bij de Pupillen B meetraint. Ook mijn zoon Maas, nu nog een mini, is besmet met het SiSu-virus. Wanneer mijn kinderen op de zaterdagochtend trainen, loop ik in de loopgroep met onze supertrainer Tjerk.

SiSu is mijn eerste lidmaatschap bij een atletiekvereniging, hiervoor heb ik voornamelijk gewielrend en aan triatlons mee gedaan, maar bovenal heb ik veel zelfstandig hardgelopen.

De pupillen-coördinator is er, zoals de naam al aangeeft, voor de pupillen. Ik ben het aanspreekpunt voor pupillen en ouders aangaande jeugdzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie over zoals aangepaste trainingstijden, aankondigingen, het wegwijs maken van nieuwe leden en feedback van ouders doorgeven aan het bestuur of commissies.

Iedere zaterdagochtend ben ik in principe om iets voor 10 uur bij SiSu en vertrek weer rond 11.15u, verder ben ik bereikbaar via het mailadres van de SiSU: Pupco@sisu.nl

Binnenkort zal ik voor pupillen-ouders een presentatie geven over het reilen en zeilen binnen SiSu, onder andere over hoe het werkt met deelname aan wedstrijden. Dit is namelijk superleuk voor de pupillen en het is natuurlijk ook erg tof wanneer er een grote groep SiSu-afvaardiging bij wedstrijden aanwezig is.

Mocht je kinderen kennen die overwegen om atletiek bij SiSu te gaan beoefenen dan hoor ik het ook graag, een groei van onze jongste leden is namelijk wel een doel! Ze mogen in ieder geval 4x vrijblijvend meetrainen.

Marc Woolderink