Only Friends Twente Sportdag 11 september 2021

Locatie: Sportpark AAV Sisu Kolthofsingel 44 Almelo van 13:30 tot 15:30

Je bent goed zoals je bent!

Wil jij graag sporten, maar weet je niet welke sport bij je past? Kom dan zaterdag 11 september naar de sportdag en maak kennis met Only Friends Twente! Die dag is de atletiekbaan van Sportpark AAV Sisu omgetoverd tot een waar sportparadijs. Hier kun je kennismaken met verschillende sporten die Only Friends Twente gaat aanbieden.

Zo kun je gaan boksen, tennissen, pijl- en boogschieten of heerlijk dansen. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven! Only Friends Twente start in oktober op woensdagmiddag van 16:30 tot 18:00 uur met de trainingen. Onze missie is om sporten mogelijk te maken op een kwalitatief goede manier, in een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Want sporten is gezond maar ook heel erg leuk!

Geef je snel op voor deze fantastische sportdag! Dit kan via de website van Only Friends Twente: onlyfriendstwente.nl Ook kun je een mail sturen naar: sisu-almelo@onlyfriendstwente.nl Vermeld dan je naam, met hoeveel je komt en je telefoonnummer.

Je krijgt namelijk een mooi shirt van ons zodat we altijd in hetzelfde tenue kunnen sporten. (S/M/L/XL enz.). Opgeven bij Petra Bruggeman: 06-4015 1281 of via een mail naar: Sisu-almelo@onlyfriendstwente.nl

Bekijk hier onze actie flyer!

Wij zoeken voor dit evenement ook vrijwilligers