Zoals iedere vereniging heeft ook Sisu verschillende commissies die zich bezig houden met allerhande zaken die zich rondom onze sport en vereniging afspelen.

Voor deze commissies zijn wij zeer dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun steentje aan de club willen bijdragen.

Hieronder een overzicht van onze commissies, kijk er eens tussen en laat ons weten als je wat meer wilt weten over de werkzaamheden uit een bepaalde commissie.

Activiteiten commissie: deze houdt zich bezig met het organiseren en realiseren van onder andere de diverse spel activiteiten, pupillenkamp, Sinterklaas, enz enz…

Sponsorcommissie: deze houdt zich bezig met het vinden van, en onderhouden van nieuwe en bestaande sponsoren. Gelukkig zijn er veel bedrijven die Sisu steunen met een mooi bedrag, of materiaal of diensten in natura.

Kantinecommissie: deze houdt zich bezig met de inkoop van spullen voor de kantine, zorgt ervoor dat er op de gewenste tijdstippen bezetting is en zorgt voor ondersteuning tijdens de thuiswedstrijden bij Sisu.

Technische/onderhoudscommissie: deze houdt zich bezig met klein onderhoud aan de baan, het clubgebouw en het groen gedeelte rondom ons clubgebouw en baan. Daarnaast zorgt deze commissie voor ondersteuning tijdens thuiswedstijden op gebied van techniek, tijdwaarneming of andere zaken.

Wedstrijdcommissie: deze commissie zorgt voor een gedegen voorbereiding van wedstrijden, en is uiteraard op de wedstrijddagen zelf ook aanwezig voor de vele werkzaamheden die dat met zich mee brengt.

Tot slot zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers op diverse vlakken, met name aan juryleden is er momenteel een groot gebrek !