Vrijwilliger worden bij Sisu is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor jezelf en je clubgenoten !

Check hier welke functie jou op het lijf geschreven is.

Vacaturebank

Assistent sponsor commissie

Functieomschrijving:

Zoals iedere vereniging kan ook Sisu niet zonder sponsoren ! In de loop van de jaren hebben we een mooie groep bedrijven gevonden die Sisu steunen met geld of in natura (goederen).

Met ons “hoofd sponsor zaken” Bert Beerling als aanspreekpunt ben jij het creatieve brein die bedrijven of instellingen bereid probeert te vinden supporter/sponsor van Sisu te worden.

Maar ook heb je contact met bestaande sponsoren omdat de continuering van bestaande sponsoren minstens zo belangrijk is.

Dus beschik jij over een goed netwerk in de lokale middenstand, en schroom je niet om ergens binnen te stappen (al dan niet na afspraak), dan ben JIJ de persoon die wij zoeken !

Inzet:

Het mooie van deze functie is dat ie qua tijdsindeling heel flexibel is. Op de momenten dat je in de gelegenheid bent plan je een aantal bezoeken, maar denk aan een gemiddelde van 2 uur in de week. Uiteraard is dit inclusief overleg met het bestuur.

Neem contact op

Functieomschrijving:

Je assisteert onze voorzitter van het wedstrijdsecretariaat met alle voorkomende werkzaamheden voor en tijdens de wedstrijden.

Denk hierbij aan: Het regelen en verstrekken van de startnummers, het faciliteren en controle van de tijdwaarneming, contact met de wedstrijd organisatie en jury leden, het regelen en klaarzetten van de prijzen en zorg je samen met de rest van de organisatie dat de wedstrijd soepel en eerlijk verloopt.

Inzet:

De taken van het wedstrijd secretariaat hebben geen wekelijkse vaste structuur en zullen de ene week dus meer van je vragen dan de andere. In de aanloop naar de wedstrijden zullen dat een aantal uur per week zijn, maar verder in het jaar reken op een gemiddelde van 1 uur per week. En vanzelfsprekend ben je op de wedstrijddag zelf aanwezig.

Neem contact op

Functieomschrijving:

De trainers baan atletiek verzorgen zelfstandig de voorbereiding en uitvoering van baan atletiek trainingen. Als trainer ben je verantwoordelijk voor een uitnodigend, positief en veilig trainingsklimaat, waarbinnen atleten zich kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan de sport en (samen) bewegen. De trainingen zijn afgestemd op het trainingsjaarplan en inhoudelijk toegespitst op de leeftijdscategorie van de trainingsgroep. Hij/zij is in het bezit van BAT diploma niveau 3 en is in staat om groepen atleten technisch inhoudelijk juist trainen. Naast de technisch inhoudelijke kennis van Baan atletiek zijn ook kennis en kunde op het gebied van coachen, stimuleren en trainingsorganisatie van groot belang. De trainer is ook verantwoordelijk voor kennis overdracht aan Assistent trainers.

Deze functie komt in aanmerking voor een vrijwilligers vergoeding en de opleiding wordt vergoed door Sisu !

Taken

  • Het voorbereiden en verzorgen van de training van de jeugdgroepen (pupillen en/of junioren)
  • Het opstellen van trainingsprogramma (jaarplanning) , i.s.m. Trainerscoördinator Atletiek en collega trainers en meedenken en werken aan organisatie van activiteiten zoals clinics.
  • Begeleiden en coachen van een assistent trainer.
  • Coachen tijdens de competitiewedstrijden (junioren D/C), medaillewedstrijden (pupillen)minimaal 2 maximaal 4 aanwezig.
  • Het op de hoogte zijn/blijven van nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van de atletiektraining.

Inzet

  • Voorbereiden trainingen
  • Geven van trainingen
  • Bijhouden en uitbreiden competenties
  • Afhankelijk van trainingsschema 4 uur per week
Neem contact op

Functieomschrijving:

Wij zijn met spoed op zoek naar een aantal enthousiaste juryleden m/v.

Vanzelfsprekend stelt Sisu de opleiding hiervoor ter beschikking. Als jurylid ben je aanwezig op een aantal wedstrijden per jaar die zowel bij Sisu als in de regio plaatsvinden. Naast het jureren van de sporters communiceer je met het wedstrijdsecretariaat en draag je ertoe bij dat de wedstrijd ordelijk en sportief verloopt.

Inzet:

Je jureert bij tenminste 4 wedstrijden per jaar, dit is zowel uit als thuis. Aangezien een wedstrijd vaak een groot deel vd dag duurt reken gemiddeld met een inzet van 8 uur per wedstrijd.

Neem contact op

Functieomschrijving:

Met een eigen clubgebouw, materieel en een groot sport terrein is er altijd wel wat te doen !

Daarom zoeken we een aantal vrijwilligers waarvan een deel met een goed stuk technische kennis, maar ook een aantal die gewoon lekker de handen uit de mouwen willen steken.

Denk hierbij aan: Kleine reparaties aan gebouw en materieel, onderhoud aan de baan en de groenstroken langs de baan (dit laatste met ondersteuning van de Gemeente). Maar ook kan er tijdens of in aanloop naar een wedstrijd een beroep op je worden gedaan.

Inzet:

Op dit moment is de onderhoudsploeg op de dinsdag en donderdag morgen aanwezig. Maar afhankelijk van de nieuwe samenstelling en je eigen dagindeling kan hier gezamenlijk naar gekeken worden. Daarnaast kan er met name op technisch gebied op ad-hoc basis een beroep op je worden gedaan, dingen gaan nou eenmaal op de raarste tijden kapot….

Neem contact op

Functieomschrijving:

De commissie voorzitter is aanspreekpunt en initiator bij activiteiten en evenementen. Hij/zij coördineert de werkzaamheden en verdeelt de taken die komen kijken bij het organiseren van evenementen en activiteiten (dus GEEN wedstrijden !!).

Denk hierbij aan: Het werven een aanstellen van een groep enthousiaste collega leden en ouders die willen meehelpen met het organiseren van bijvoorbeeld het pupillenkamp, ontbijt trainingen, Sinterklaas en/of Kerst activiteiten, enz, enz. Verder ben je aanspreekpunt voor de financiële zaken op dit gebied, je rapporteert aan het bestuur en komt met leuke ideeën.

Inzet:

De taken van de commissie voorzitter hebben geen wekelijkse vaste structuur en zullen de ene week dus meer van je vragen dan de andere. In de aanloop naar een evenement zullen dat een paar uur per week zijn, maar verder in het jaar reken op een gemiddelde van 1 uur per week. Maar als je “je team” goed voor elkaar hebt maken de bekende vele handen licht werk !

Neem contact op

Functieomschrijving:

De commissie voorzitter draagt zorg voor het goed functioneren van de kantine. Hij/zij coördineert de werkzaamheden en verdeelt de taken. Uiteraard kun je altijd terugvallen op een vast aanspreekpunt binnen het bestuur.

Denk hierbij aan: Bijhouden kantine rooster, wedstrijd bezetting, inkoop, financiële zaken, rapporteren aan het bestuur, werven van vrijwilligers.

Inzet:

De taken van de commissie voorzitter nemen ongeveer 1 uur per week in beslag. Voorbereidingen van wedstrijden circa 8 uur per wedstrijd.

Neem contact op