Hardlopen voor iedereen met een visuele beperking:

Running Blind Almelo.

Atletiek vereniging SISU in Almelo is een maatschappelijk betrokken atletiekvereniging en wil graag mensen met een visuele beperking ook laten genieten van het hardlopen.

Op onze prachtige locatie aan de Kolthofsingel in Almelo lopen momenteel al een aantal mensen met een visuele beperking voorzien van een buddy op eigen niveau.

Afhankelijk van je visuele beperking loop je gewoon naast je buddy of eventueel verbonden door een lintje. Het lopen met een buddy is voor mensen met een beperkte visus heel prettig en ontspannen omdat je niet meer op de ondergrond hoeft te letten.

Het is op dit moment mogelijk om in de zaterdagochtend groep mee te lopen. We zijn aan het onderzoeken of er daarnaast mogelijkheden zijn voor een training op een doordeweekse dag.

Om mee te kunnen doen hoef je geen ervaren loper te zijn, lopers op alle niveaus zijn van harte welkom.

AAV SISU is bezig om een officiële Running Blind status te verkrijgen, zodra deze verkregen is kunnen bij de diverse loopevenementen de buddy’s gratis deelnemen.

Zou je graag meer info willen hebben, graag een paar (gratis)  proeflessen willen volgen, of ken je iemand die misschien ook geïnteresseerd is,

Meld je aan via:

Henriettevrij@sisu.nl

Vermeld je telefoonnummer zodat we je terug kunnen bellen.

 

Bekijk hier de website van Runningblind