AABEE Zomerwerpen

Bijna aan het eind van de zomervakantie is het toch nog gelukt om weer een avondwedstrijd voor SISU-atleten te organiseren. Dit keer was het AABEE Zomerwerpen aan de beurt.

Woensdag 17 augustus stond in meerdere agenda’s geblokkeerd om de onderlinge strijd aan te gaan. De aanmeldingen kwamen in eerste instantie langzaam op gang maar uiteindelijk waren er toch een mooi aantal deelnemers. Van de leeftijdsgroep “onder de 14 jaar” (U14) tot en met de Masters (M75 !!) hadden leden zich ingeschreven. 14 deelnemers bij het kogelstoten, 12 bij discuswerpen en helaas maar 6 bij het speerwerpen. Uiteindelijk werd er door 4 atleten aan het eind van de avond ook nog even met de kogel geslingerd.

Het mooie bij onze vereniging is dat we een eigen EDM hebben zodat het opmeten van alle worpen super snel en nauwkeurig geschiedt.
Onder toeziend oog van een kritische maar rechtvaardige jury werden alle worpen veilig uitgevoerd. Alle juryleden, ondersteunende krachten en organisatie weer bedankt voor de hulp.

 

Er werden weer een paar mooie clubrecords aangescherpt:
Johan Kuilder (77 jaar), Kogelstoten: 5.51 mtr, Discuswerpen: 14.29 mtr.
Erik Endlich ( 64 jaar), Speerwerpen 31.01 mtr.
Robin Roelink ( 54 jaar), Discuswerpen: 29.55 mtr.

Allemaal gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

 

Er komen weer de nodige wedstrijden aan in de regio dus voor iedereen die zich voor een van deze wedstrijden in schrijft. Veel succes en plezier.

Bekijk hier de foto’s die natuurlijk weer door Hans van Cronenberg zijn gemaakt!!