Avondwedstrijd bij MPM in FBK stadion.

Wat een mooie avond!

Donderdag 23 juni ’22 stond er een avondwedstrijd op het programma bij MPM in Hengelo. Op deze snikhete avond van meer dan 30 graden zijn we met maar liefst 14 atleten naar het FBK stadion gegaan.

Onder de enthousiaste leiding van Remco Platenburg en Robin Roelink werd in eerste instantie een mooi team voor de Olympische Estafette samengesteld. Stijn, Max vM, Bauke en Max V zouden de strijd aangaan met de andere ploegen. Helaas moest Max vM uitvallen maar gelukkig hadden we onze troef, Guus Dierink. Hij was direct bereid om in te vallen. Onder aanmoedigingen van iedereen werd ons team 2e in een mooie tijd van 4:00,89. (Olympische Estafette: 800, 400, 200, 200)

We zijn er ook achter waar SISU voor staat: De naam van het team; Super Inzet Super Uitslag geeft alles weer waar je voor traint.

Toen deze ploeg was samengesteld nam Remco de uiterst slimme maar tijdrovende beslissing om ouders te bellen van junioren. Dat werd een groot succes. In no-time stond er een grote ploeg met enthousiaste atleten en anderen sloten zich ook aan. Voor Pien en Elijah was het de eerste officiële wedstrijd. Ze deden het fantastisch. Er werden mooie persoonlijke records gehaald dus dat geeft nog extra motivatie om snel weer mee te doen met een volgende wedstrijd.

Voor alle resultaten kun je kijken op:
https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/37562/89/

Hopelijk zijn we bij de volgende wedstrijd met nog meer SISU atleten.

Als je wel mee wilt doen maar niet goed durft, geen probleem. De trainers en atleten helpen je graag bij wedstrijden. Verliezen kun je niet bij atletiek maar wel beter worden!!