SISU Paasontbijt training 2023

Zaterdag 8 april heeft SISU een oude traditie in ere hersteld, namelijk de Paasontbijt training. Vanwege o.a. corona heeft de ontbijt training een aantal jaren niet kunnen doorgaan. Maar met dank aan de vrijwilligers van de kantine en de trainers kunnen we terug kijken op een prachtige ochtend.  De foto’s zijn hieronder te zien. Deze zijn zoals vaak gemaakt door Hans van Cronenberg, dank hiervoor!

Voor zowel kinderen als volwassenen is een goed ontbijt de beste start. Eveneens is het ook nog eens leuk om samen te sporten en samen te ontbijten.

Om 9:15 uur begonnen de junioren onder leiding van Remco Platenburg aan hun training en ook de volwassenen starten op dezelfde tijd onder aanvoering van Erik Endlich aan de training.

Om 9:45 uur werd gestart met de familie training. Iedereen kon hieraan meedoen. Samen trainen met de vaders, moeders,  broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, opa en/of oma, buurman, en buurvrouw trainen en daarna gezellig met elkaar ontbijten in de kantine bij Sisu. Grote hilariteit bij de kinderen als de vaders, moeders opa en oma’s bij de warming-up al buiten adem zijn! De jeugdtrainers hadden een hele gevarieerde paastraining samen gesteld.

De deelnemers en de begeleiders van SISU/ Only Friends starten om 10.45 uur met hun training, ook zij genoten na afloop van de training van een heerlijk ontbijt/ lunch.

We kunnen met heel veel plezier terug kijken op een geslaagde Paasontbijt training, met dank aan alle trainers, begeleiders, fotograaf en de vrijwilligers van de kantine. Top gedaan

Ook speciale dank aan de sponsoren Plus Wemekamp en Bolletje die deze ontbijt training volledig hebben gesponsord.