Fysiotherapie de Graven Esch nieuwe partner AAV SISU

Aart Warnaar en Jorik Weierink van fysio De Graven Esch en Bert Beerling bestuurslid van AAV SISU tekenden afgelopen week de sponsorovereenkomst dat beide partijen voor drie jaar aan elkaar verbindt. De Graven Esch fysio is hierdoor vanaf 1 januari 2023 de nieuwe partner van atletiekvereniging SISU. We zijn zeer verheugd met de samenwerking  met de Graven Esch en we gaan voor een mooie toekomst samen aldus trainer Robin Roelink en bestuurslid Bert Beerling.   

De Graven Esch is een dynamische, vooruitstrevende praktijk, die streeft naar het beste resultaat voor haar patiënten. Kwaliteit, een goede service en persoonlijke aandacht naar hun patiënten vinden zij belangrijk in hun praktijk. Dit bieden zij aan binnen een vertrouwelijke en betrokken sfeer.

De Graven Esch sponsort zowel de recreanten als de wedstrijdatletiek. Voor deze twee groepen is bewust gekozen. De wedstrijdatletiek omdat fysio de Graven Esch graag helpt het uiterste uit een atleet te halen, de recreanten omdat plezier in de sport op ieder niveau nodig is. Hiervoor dient een atleet blessurevrij te zijn.  Om gezond te blijven dient iedereen te bewegen op zijn/ haar niveau. Sportfysiotherapie richt zich op de behandeling van een opgelopen blessure waarbij het doel is om zo snel en veilig terug te keren in de sport

Sinds 2001 is Fysio De Graven Esch een begrip in Almelo. Aart Warnaar en Jorik Weierink leiden samen de praktijk. De praktijk zit dit jaar alweer 10 jaar in het mooie gezondheidscentrum aan de Winkelsteeg. En daarnaast is er óók nog een tweede locatie geopend in de Klokkenbelt.  

Heb jij klachten en zoek je een fysiotherapeut die jou daarbij kan helpen? Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch heet jou altijd welkom.