Atletiek is misschien wel een van de meest veelzijdige sporten die er is !

Bijna iedereen is wel bekend met de diverse technische nummers zoals hoogspringen, verspringen, speerwerpen, kogelstoten en discuswerpen. Maar atletiek is natuurlijk ook hardlopen.

Afhankelijk van je leeftijd train je bij Sisu voor de sprint afstanden, zoals de 60 meter, 100 meter, 400 meter en 1000 meter, maar ook voor de middellange en lange afstand lopers biedt Sisu een gedegen trainingsmogelijkheid.

Wat even belangrijk is om te weten: voor iedereen vanaf 18 jaar tot ……. vul zelf maar in…..is er de mogelijkheid om op zaterdag morgen van 10.00-11.00 uur mee te trainen in onze instroomgroep. In deze groep wordt afwisselend training gegeven op zowel de korte afstanden als de middellange. Maar zeer belangrijk: IEDEREEN LOOPT OP ZIJN OF HAAR EIGEN TEMPO !!

Dus wil je een keer op een laagdrempelige manier kennis maken met het fenomeen “hardlopen”, meld je dan aan via het formulier op deze site. Je mag de eerste 4 weken gratis meedoen om te kijken of het je ligt, daarna kun je lid worden van onze prachtige club !

TIP: kom gezellig met je partner, vriend of vriendin, of buurman/buurvrouw, dat maakt de stap vaak NOG makkelijker. Maar ook niet onbelangrijk, op ditzelfde tijdstip trainen er ook pupillen groepen, dus kijk op het trainingsschema op deze website om te zien of je misschien wel tegelijkertijd met je zoon of dochter kunt trainen.

“HARDLOPEN DOE JE DUS BIJ SISU !”