Vondelkoekenactie 2022!

Verkoop jij de meeste speculaas koeken voor Sisu?

Om extra geld in het laatje te krijgen gaan we dit jaar ook weer de Sinterklaas Vondelkoeken actie organiseren.

Hoe werkt het precies?

De koeken kosten €5,00 per stuk. Hiervan gaat 45% naar de club.  Van deze opbrengst kunnen we leuke activiteiten blijven organiseren en trainingsmaterialen kopen.

Voor de veiligheid van de kinderen kunnen de koeken betaald worden met een QR code. De koper van de vondelkoek scant de QR-code met zijn of haar mobiel en rond de betaling af in zijn of haar vertrouwde bankomgeving.

Vanaf 5 november ontvangen alle leden een verkooplijst inclusief QR code om de betaling te scannen na de training, of per mail. Hiermee kun je langs familie, vrienden, collega’s en buren gaan om de Vondelkoeken te verkopen. De verkooplijst kun je ook hieronder vinden!

Lever deze lijst uiterlijk op zaterdag 26 november in bij je trainer of bij onderstaande persoon van de Sinterklaas Vondelkoekactie! Er staat ook een box in de kantine waar je het formulier in kunt doen.

Zaterdag 3 december vanaf 9.00 uur kunnen de verkochte koeken worden opgehaald in onze eigen kantine, waarna je ze naar je familie, vrienden, collega’s en buren kan brengen! Graag het eventuele contante geld gezamenlijk met de intekenlijst inleveren!

Wij hopen op zoveel mogelijk hulp zodat het een succesvolle actie zal worden!!