SISU heeft primeur in Almelo met maar liefst 4 JOGG-Teamfit badges

Atletiekvereniging SISU uit Almelo kreeg woensdag 26 oktober maar liefst vier topprestatiebadges uitgereikt: één voor verantwoord alcoholgebruik, één voor een rookvrij sportcomplex en twee voor de gezonde kantine. Een prachtige prestatie!

Al enkele jaren zet SISU zich in voor verantwoord alcoholgebruik, een rookvrij sportcomplex en een gezonde kantine. Via de oude Teamfit-aanpak ontving de atletiekvereniging daarom al in 2018 het gouden certificaat. Ook de nieuwe Teamfitwerkwijze van JOGG hadden ze zo onder de knie: SISU mag zich inmiddels zelfs de
eerste sportvereniging in Almelo noemen die alle vier de topprestatiebadges heeft bemachtigd.

Uit handen van Eva Hovenkamp van JOGG-TEAMFIT ontving bestuurslid Bert Beerling het bord met de bijbehorende topprestatiebadges.

SISU heeft in 2018 het gouden certificaat behaald betreffende de “Gezonde kantine”, en daar zijn we nog steeds trots op aldus Bert Beerling. Met dank aan de initiatiefnemers die dit destijds hebben opgepakt. Het huidige kantine team heeft dit initiatief na de corona periode met hetzelfde enthousiasme als destijds weer een nieuw vervolg gegeven. Met als prachtig resultaat de vier topprestatiebadges.