In verband met de coronacrisis gaat de 7e editie van Almelo Allee dit jaar helaas niet door. Gezien de huidige situatie is het onduidelijk of het verbod op evenementen in september nog van kracht is en kunnen we niet de voorbereidingen treffen die nodig zijn om het evenement door te laten gaan zegt voorzitter Hans Brouwers 

De Almelo Allee stond gepland voor 27 september 2020. De voorbereidingen waren al in een eerder stadium gestart maar het ernstige verloop van het Coronavirus met alle getroffen maatregelen maakt doorgaan onmogelijk. De organisatie van evenementen is op dit moment tot en met eind augustus verboden. Het is onze inschatting dat een event als Almelo Allee met meer dan 1000 deelnemers op 29 september nog niet mag plaatsvinden maar in de ogen van onze organisatie ook maatschappelijk ongewenst is.  Gezondheid staat nu voorop! Onze sponsors hebben daarbij ook andere zakelijke prioriteiten en dat geldt ook voor vele van onze vrijwilligers.  

Dit jaar jammer genoeg dus geen Almelo Allee. Volgend jaar hopen wij met onze loyale sponsoren, onze vrijwilligers en partners weer vele deelnemers te mogen begroeten. Wellicht in een ander jasje en met een vernieuwd concept. 

Blijf allen gezond en alert. Onze organisatie wenst sponsoren, het bedrijfsleven veel kracht, creativiteit en optimisme om deze moeilijke fase door te komen.